Interieurbeleving

Beleef je interieur.

Winkelpanden, kantoorruimtes of woningen, wij vinden dat elke ruimte er gewoon buitengewoon moet uitzien. Van links naar rechts, van boven naar onder, wij tillen je volledige interieur naar een hoger niveau. Wij maken van je ruimte een échte beleving, die vertrekt vanuit jouw dromen en verwachtingen en een indruk achterlaat. Wij willen dat iedereen elke ruimte ziet, voelt, ruikt, beleeft. Zowel professionals als particulieren kunnen dan ook bij ons aankloppen om hun interieur onvergetelijk te maken.

Op maat

Elk interieur is uniek en verdient een eigen aanpak. En dat geldt voor zowel woningen als restaurants, kantoren of winkels. Wij willen dan ook de nodige ondersteuning bieden en je volledig ontzorgen door een oplossing aan te reiken op maat van jouw interieur. Dat kan gaan van conceptcreatie, een kleur- en materialenplan tot ontwerp en interieurstyling. Kortom, wij zorgen voor de totaalbeleving van je ruimtes.

Van concept
en ontwerp
tot uitvoering

Iets inrichten from scratch? Dan zorgen wij ervoor dat alles perfect bij elkaar past. We bekijken samen je doelen en wensen, en stellen je op basis van onze gesprekken enkele creatieve concepten voor.

Op basis van je verlangens, wensen en verwachtingen gieten we jouw verhaal in een ontwerp. Ongeacht de schaal van je project, kiezen we steeds elementen en stijlen die passen bij jouw interieur. Dit in combinatie met ecologie, akoestiek en duurzaamheid.

Is het ontwerp in orde? Dan gaan we over tot de eigenlijke uitvoering. Samen geven we alles gedetailleerd vorm en voeren we de plannen uit met de grootste zorg.

Interieurstyling

Wat ontbreekt er nog om het plaatje compleet te maken? De styling, natuurlijk! Interieurstyling kan de ruimte maken of breken en net dat maakt het verschil! Van accessoires tot kunst aan de muur, wij stylen alles tot in de puntjes zodat het totaalplaatje 100% klopt.