Ramen

Maak van
je ramen
iets uniek.

Je raampartijen doen opvallen? Of net meer privacy nodig? De glazen wanden of deuren in je woning, kantoorruimte of winkel een unieke uitstraling geven? Dan zijn onze raamfolies dé oplossing. We werken daarbij voornamelijk met twee soorten folies, squid en zandstraal, of printen volledig iets op maat.

Squid

Squid is een stijlvolle zelfklevende, transparante raamfolie, 100% gemaakt van textiel. De folie kan zowat op elk type raam aangebracht worden en belemmert de inkijk van buitenaf. Bovendien houdt het de zon én warmte buiten!

Zandstraal

Zandstraal, ook wel bekend als melkglas, is een folie die steeds meer gebruikt wordt in woningen, kantoren of winkels. Ramen, deuren, glaswanden, spiegels en panelen, met zandstraal geef je ze één voor één een unieke uitstraling. De folie zorgt voor privacy en discretie en kan gecombineerd worden met een uniek ontwerp zoals de uitsnijding van je logo, slogan of een ander design. Bovendien is zandstraal makkelijk in onderhoud. Wat water met zeep en klaar!

Op maat van
jouw project

Is squid of zandstraal geen oplossing voor jou? Geen probleem. Wij ontwerpen en produceren op maat. Op maat van jouw project gaat ons team aan de slag met het ontwerp. Daarna gaan we over tot de productie en plaatsing van jouw raambelettering(en).