Meubilair

Geef je meubilair nieuw leven.

Van keukens en tafels tot venstertabletten en deuren, wij kunnen zo goed als elk meubelstuk in een nieuw jasje steken. Hout, steen, marmer of kleur, met 500 referenties van zelfklevende coatings hebben we alles in huis om elk oppervlak stijlvol te verbeteren. Vind je niet wat je zoekt? Geen probleem! Dan printen we folie op maat. Wij werken daarbij uitsluitend met ecologische producten die kwaliteit en authenticiteit uitstralen.

Duurzaam en stijlvol

Een bar, keuken of kast die nog in goede staat is, maar die er wat versleten uitziet? Laat het gewoon wrappen! Je kan ervoor kiezen om het te laten matchen met de rest van je meubilair of je kan gaan voor een compleet nieuwe look. Eén ding is zeker: je meubilair kan zowat in elke kleur en/of print gewrapt worden. Doordat je geen nieuw meubel aanschaft, wordt het ook wel een duurzame keuze genoemd.

De juiste werkwijze

Je meubilair wrappen vraagt om de juiste voorbereiding: het reinigen, stofvrij maken en drogen van het meubelstuk. Daarna begint het echte vakwerk: we brengen de folie aan met behulp van bepaalde handelingen en een föhn waardoor de folie gemakkelijk te vervormen is. De randen worden afgewerkt met een scherp mes. Bij keukens werken we de spoelbakken en kookplaten indien nodig af met siliconen.